Over ons

Wat we doen

en hoe we dat doen

Maatwerk sinds 1965

Bij duurzame-daken.nl staan we sinds 1965 garant voor duurzame oplossingen voor platte daken. Onze specialiteit? Maatwerk. Bestaande daken pakken we aan met een complete isolatie en slimme en innovatieve dakproducten die niet alleen de kwaliteit van je pand of gebouw verhogen, maar ook de waarde. We adviseren je daar graag over.

Onze klanten

We bedienen diverse gewaardeerde klantgroepen, waaronder bedrijven, scholen en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Wij zijn zelfs gecertificeerd voor werk in diverse industrieën, waaronder petrochemische fabrieken. In sommige gevallen werken we ook voor consumenten.

Onze dakdiensten

Ons dakdekkersbedrijf is een one-stop shop. We hebben alle disciplines onder één dak om ieder type organisatie op elk moment te ontzorgen en te verduurzamen.

Team Verschoor Duurzame Daken

Ons team

Dinant Verschoor

Directeur

Daphne Verschoor

Financiën

Sharely Verschoor

Junior Sales

Familiebedrijf

vakwerk in duurzaam dakwerk

In de meer dan zestig jaar dat we bestaan, kende het bedrijf pieken en dalen. Maar altijd is gestreden voor vakwerk in dakwerk. Dinant houdt zich bezig met de dagelijkse aansturing en advies. Soms is hij ook op het dak te vinden met zijn zoon Jeremy die dakdekker is. Zijn vrouw Daphne en dochter Sharely zijn ook actief in het bedrijf. Samen met professionele partners wordt hard gewerkt om de belofte ‘Vakwerk in duurzaam dakwerk’ waar te maken.

‘Ik ben dankbaar dat ik die jaren op het dak heb gestaan’

Artikel over Duurzame Daken

Lees hier het volledige artikel over de geschiedenis van Duurzame Daken.

aanvragen

De de dak-check

Met de duurzame dak-check meet en analyseer je je dak op cruciale criteria. Daarmee weet je zeker wat het startpunt van je dakplannen en/of verduurzaming wordt. Meer weten of de duurzame dak-check aanvragen? Vul onderstaand formulier in of bel 010-4168475.

Over ons

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in.

Waar wilt u een offerte voor ontvangen?