Witte daken

Dé oplossing voor platte daken zonder constructieve mogelijkheden
Het witte dak biedt een simpele, maar effectieve oplossing: witte dakbanen die door de werking van reflectie opwarming van het gebouw tegengaat. Het is daarmee een vorm van passieve koeling. Zonnewarmte wordt afgevoerd vóór het wordt doorgegeven aan de dakconstructie. Overmatige opwarming krijgt daardoor geen kans.

De lagere omgevingstemperatuur op witte daken is zeer gunstig voor de aanzuiglucht van een airco of klimaatinstallatie. Dit kan wel 40ºC koeler zijn. De lagere temperatuur heeft ook een gunstig effect op het rendement van zonnepanelen in de zomer.
Op de combinatie (bij)isoleren en witte dakbedekking krijgt u (meer) subsidie van de overheid.

Verhoogd comfort binnenklimaat
Energie- en kostenbesparing
Verbeterd rendement airco en zonnepanelen

Laat ons u terugbellen

Dit is wat wij doen!

Al meer dan 50 jaar succesvol.

Daken multifunctioneel gebruiken levert jou, en wereld om je heen, veel op. Goed geïsoleerde daken, DUBO-keur dakbedekking, groendaken, dakterrassen, daktuinen, zonnepanelen op witte daken zijn tegenwoordig prima te combineren mits goed ontworpen.

Op daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat.

Wij adviseren graag wat voor jou de beste keuze is voor korte en lange termijn. Eerlijk, zonder addertjes en vanuit onze jarenlange ervaring. Op de Rotterdamse manier.

Witte daken

Een wit dak warmt minder op dan een zwart dak en bovendien is het rendement wanneer er zonnepanelen op worden geplaatst hoger.

Groendaken

Op bijna elk dak is een groendak mogelijk. Van lichtgewicht constructie tot daktuin met bloemenweide en bomen.

Dakisolatie

Energiebesparing, verduurzaming én het verbeteren van comfort binnen je gebouw start met (bij) isoleren van je dak.

aanvragen

De de dak-check

Met de duurzame dak-check meet en analyseer je je dak op cruciale criteria. Daarmee weet je zeker wat het startpunt van je dakplannen en/of verduurzaming wordt. Meer weten of de duurzame dak-check aanvragen? Vul onderstaand formulier in of bel 010-4168475.