Spuitbare dakbedekking: veilig, snel en gegarandeerd waterdicht

Bij veel (industriële) bedrijven staat veiligheid op nummer één. Spuitbare dakbedekking is een nieuwe toepassing die veilig en snel je dak afdicht: zonder gebruik van open vuur en met 15 jaar garantie op waterdichtheid. En bovendien kostenbesparend; met duizend meter per dag zit de dakbedekking er razendsnel op.

Nieuwsgierig? Neem contact op

Veilige keuze, minimale risico’s

Spuitbare dakbedekking is een coating die we ‘koud’ aanbrengen om je dak te beschermen en duurzamer te maken. Koud betekent dat er geen open vuur tijdens installatie wordt gebruikt. Dit verhoogt de veiligheid en verkleint risico’s. De brandklasse A, waaronder spuitbare dakbedekking valt, maakt het een betrouwbare keuze voor industriële omgevingen. Het materiaal is vlamdovend en onbrandbaar.

Duurzaam maatwerk voor allerlei toepassingen

Er zijn verschillende typen spuitbare dakbedekkingen: met acryl, siliconen en keramisch. Elke coating heeft specifieke kenmerken en kent unieke toepassingen. De duurzame bescherming tegen weer, wind en water staat altijd voorop. Dit verlengt de levensduur van je daken en verlaagt de onderhoudskosten. Daarnaast draagt de dakbedekking bij aan energiebesparing door de thermische prestaties van het dak. We spuiten in één keer tot 1 millimeter dikte in zowel horizontale als verticale banen. Daardoor is elk project maatwerk. Spuitbare dakbedekking is geschikt voor nagenoeg alle ondergronden: hellende staaldaken, golfplaten, beton of bitumen.

7 voordelen van spuitbare dakbedekking op een rij

Snel droog, soepele projecten

De afdichting met spuitbare dakbedekking is vloeibaar. Het materiaal behoudt een rek van tweeduizend procent, waardoor het ideaal is voor daken die flexibiliteit en duurzaamheid vereisen. De uitharding als is secondelijm: binnen drie seconden is tachtig procent uitgehard. Dit maakt dat we ook in rap tempo moeten werken. Ons ervaren team brengt wel 1000 vierkante meter per dag aan. Hierdoor minimaliseren we doorlooptijden en ook kosten.

Spuitbare dakbedekking als oplossing voor een duurzaam dak

Spuitbare dakbedekking is een hoogwaardige en slimme oplossing om je dak duurzamer en gegarandeerd waterdicht te maken. Meer weten hierover? Bel of mail ons.