Dak-Check

Dak-Check: vertrekpunt voor duurzaam vakwerk

Vakwerk op je dak begint bij goed onderzoek. De huidige situatie op je dak is bepalend voor wat de beste, meest veilige en ook meest duurzame oplossing is voor een dakrenovatie, vernieuwing, dakisolatie of het plaatsen van zonnepanelen. Onze Duurzame Dak-Check is een professionele en onafhankelijke nulmeting van je dak. Daarmee verkrijg je op 1 A4 het inzicht dat nodig is voor een duurzame aanpak van je dak.

Waarom eerst een Dak-Check?

Van een professionele dakdekker of zonnepanelen-installateur mag je topkwaliteit verwachten. Het is dan belangrijk om voorafgaand aan het project precies te weten hoe je dak eruit ziet, wat de staat ervan is en wat de mogelijkheden zijn voor verduurzaming van je dak. De duurzame dak-check brengt dit in kaart.

Hoe werkt de Duurzame Dak-Check?

Met slimme software maken we een analyse van je dak op basis van criteria zoals:

  • Afmetingen
  • Fysische opbouw
  • Isolatiewaarde en -materialen
  • Energieprestatie
  • Staat van het dak
  • Materialen en bevestigingen
  • Hellingspercentage

Vervolgens maken we een afspraak. We komen bij je langs of bellen je op (als je dat prettiger vindt). Deze afspraak duurt ongeveer 45 minuten. Aan de hand van de software-analyse en het gesprek dat we hebben ontvang je een dak-analyse in de vorm van een rapportage op 1A4.

De juiste basis voor een goede vergelijking

Met de resultaten van de Dak-Check heeft een dakdekker of zonnepanelen-installateur de juiste basisingrediënten voor een plan van aanpak. Alle offertes die je aanvraagt zijn gebaseerd op dezelfde gegevens en vertrekpunten. Prettig voor de partijen die je benadert én zekerheid voor jou.

aanvragen

De de dak-check

Met de duurzame dak-check meet en analyseer je je dak op cruciale criteria. Daarmee weet je zeker wat het startpunt van je dakplannen en/of verduurzaming wordt. Meer weten of de duurzame dak-check aanvragen? Vul onderstaand formulier in of bel 010-4168475.