Dakisolatie

Duurzaam comfort en besparing met dakisolatie

Dakisolatie is meestal de eerste stap voor energiebesparing, verduurzaming én het verbeteren van comfort binnen je gebouw. De investering is vaak snel terugverdiend. Bovendien ervaar je snel meer comfort in je werkomgeving.

Je dak isoleren

Een dakrenovatie is hét moment om je dak te isoleren en te verduurzamen. Ook de wens voor zonnepanelen plaatsen is aanleiding voor een dakisolatie-check. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een dakinspectie. Wij controleren dan of je dak(en) al is voorzien van een isolatielaag en welke R-waarde deze heeft. Uiteraard bekijken we meteen alle onderdelen van het dak en brengen op basis daarvan een advies en offerte uit.

Meer weten of vrijblijvend kennis maken?
Bel 010-4168475 of stuur een e-mail naar dinant@duurzame-daken.nl.

Dit is wat wij doen!

Al meer dan 50 jaar succesvol.

Daken multifunctioneel gebruiken levert jou, en wereld om je heen, veel op. Goed geïsoleerde daken, DUBO-keur dakbedekking, groendaken, dakterrassen, daktuinen, zonnepanelen op witte daken zijn tegenwoordig prima te combineren mits goed ontworpen.

Op daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat.

Wij adviseren graag wat voor jou de beste keuze is voor korte en lange termijn. Eerlijk, zonder addertjes en vanuit onze jarenlange ervaring. Op de Rotterdamse manier.

Witte daken

Een wit dak warmt minder op dan een zwart dak en bovendien is het rendement wanneer er zonnepanelen op worden geplaatst hoger.

Groendaken

Op bijna elk dak is een groendak mogelijk. Van lichtgewicht constructie tot daktuin met bloemenweide en bomen.

Dakisolatie

Energiebesparing, verduurzaming én het verbeteren van comfort binnen je gebouw start met (bij) isoleren van je dak.

aanvragen

De de dak-check

Met de duurzame dak-check meet en analyseer je je dak op cruciale criteria. Daarmee weet je zeker wat het startpunt van je dakplannen en/of verduurzaming wordt. Meer weten of de duurzame dak-check aanvragen? Vul onderstaand formulier in of bel 010-4168475.