Dakisolatie

Energiebesparing, verduurzaming én het verbeteren van comfort binnen uw gebouw start met (bij) isoleren van uw dak. Deze investering is snel terugverdient op uw energierekening en u ervaart direct de comfort verhoging in uw woning of bedrijfspand.

Een dakrenovatie is hét moment om daken te isoleren en te verduurzamen voor de aankomende decennia. Wij komen vrijblijvend bij u langs van een dakopname. Wij controleren of uw dak(en) reeds voorzien zijn van een laag isolatie en welke R-waarde deze heeft. Uiteraard bekijken we alle onderdelen van uw dak en brengen wij voor het het geheel ons advies en offerte uit.

Behoefte aan een controle ? Neem contact met ons op.

Laat ons u terugbellen

Dit is wat wij doen!

Al meer dan 50 jaar succesvol.

Daken multifunctioneel gebruiken levert u, en wereld om u heen, veel op. Goed geïsoleerde daken, DUBO-keur dakbedekking, groendaken, dakterrassen, daktuinen, zonnepanelen op witte daken zijn tegenwoordig prima te combineren mits goed ontworpen.

Op daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat.

Wij adviseren graag wat voor u de beste keuze is voor korte en lange termijn. Eerlijk, zonder addertjes en vanuit onze jarenlange ervaring. De Rotterdamse manier.

Witte daken

Een wit dak warmt minder op dan een zwart dak en bovendien is het rendement wanneer er zonnepanelen op worden geplaatst hoger.

Groendaken

Op bijna elk dak is een groendak mogelijk. Van lichtgewicht constructie tot daktuin met bloemenweide en bomen.

Dakisolatie

Energiebesparing, verduurzaming én het verbeteren van comfort binnen uw gebouw start met (bij) isoleren van uw dak.