Dak-onderhoud

Dakonderhoud met vakmanschap

Een duurzame dak begint bij jaarlijks onderhoud en een goed opgezette meerjarenplanning. Wij maken de staat van je dak(en) inzichtelijk en zorgen voor het onderhoud, zodat je grip houdt op de kosten.

Voorkom problemen met dakonderhoud

Dakonderhoud verlengt de levensduur. Een goed onderhouden dak minimaliseert bovendien het risico op dure schade en ongeplande bedrijfsonderbrekingen. Door op tijd problemen te signaleren en deze op te lossen, zoals lekkage, verbeteren de structuur en de functie van het dak weer. Als ervaren dakdekkersbedrijf zijn wij graag je partner in het behoud van de integriteit en duurzaamheid van je dak. Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatieprojecten, wij houden je dak in optimale conditie en komen graag langs voor een dakinspectie.

Meer weten of vrijblijvend kennis maken?

Bel 010 4168475 stuur een e-mail naar dinant@duurzame-daken.nl.

Wat doen we bij de eerste vrijblijvende dakinspectie?

  • Inmeten dak en details, daar maken we een overzichtelijke 2d tekening van
  • Bepalen bouwfysische opbouw vanaf de dakvloer tot de laatste afwerking
  • Conditiemeting conform NEN2767 (tegen betaling)

Wat doen we tijdens jaarlijks dakonderhoud?

  • Visuele inspectie en grondige reiniging van daken
  • Rapportage van bevindingen en aanbevelingen
  • Advies over direct te nemen maatregelen

Dit is wat wij doen!

Al meer dan 50 jaar succesvol.

Daken multifunctioneel gebruiken levert jou, en wereld om je heen, veel op. Goed geïsoleerde daken, DUBO-keur dakbedekking, groendaken, dakterrassen, daktuinen, zonnepanelen op witte daken zijn tegenwoordig prima te combineren mits goed ontworpen.

Op daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat.

Wij adviseren graag wat voor jou de beste keuze is voor korte en lange termijn. Eerlijk, zonder addertjes en vanuit onze jarenlange ervaring. Op de Rotterdamse manier.

Witte daken

Een wit dak warmt minder op dan een zwart dak en bovendien is het rendement wanneer er zonnepanelen op worden geplaatst hoger.

Groendaken

Op bijna elk dak is een groendak mogelijk. Van lichtgewicht constructie tot daktuin met bloemenweide en bomen.

Dakisolatie

Energiebesparing, verduurzaming én het verbeteren van comfort binnen je gebouw start met (bij) isoleren van je dak.

aanvragen

De de dak-check

Met de duurzame dak-check meet en analyseer je je dak op cruciale criteria. Daarmee weet je zeker wat het startpunt van je dakplannen en/of verduurzaming wordt. Meer weten of de duurzame dak-check aanvragen? Vul onderstaand formulier in of bel 010-4168475.