Zonnepanelen laten installeren

Duurzaam besparen met zonnepanelen

Energiebesparing en duurzaamheid zijn het gesprek van de dag. Zonnepanelen zijn de manier voor bedrijven, instellingen en VVE’s om slim te verduurzamen en geld te besparen met pand. Bovendien verhogen zonnepanelen de waarde en aantrekkelijkheid van een gebouw.

Zonnepanelen? Let op isolatie en dakconstructie

Meten is weten. Daarom is vooronderzoek bij het installeren van zonnepanelen enorm belangrijk. De meeste problemen bij het installeren van zonnepanelen ontstaan met de constructie van het dak. Daken kunnen soms het extra gewicht van panelen niet dragen. In die situatie is het eerst nodig om de dakisolatie op te knappen. Daarbij kan dan ook meteen de draagconstructie van je dak verbeteren. Onze Duurzame Dak-Check voorkomt deze problemen. Als specialist in het verduurzamen van daken, helpen we je graag.

Meer weten of vrijblijvend kennis maken?
Bel 010 416 8475 of stuur een e-mail naar dinant@duurzame-daken.nl.

Dit is wat wij doen!

Al meer dan 50 jaar succesvol.

Daken multifunctioneel gebruiken levert jou, en wereld om je heen, veel op. Goed geïsoleerde daken, DUBO-keur dakbedekking, groendaken, dakterrassen, daktuinen, zonnepanelen op witte daken zijn tegenwoordig prima te combineren mits goed ontworpen.

Op daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat.

Wij adviseren graag wat voor jou de beste keuze is voor korte en lange termijn. Eerlijk, zonder addertjes en vanuit onze jarenlange ervaring. Op de Rotterdamse manier.

Witte daken

Een wit dak warmt minder op dan een zwart dak en bovendien is het rendement wanneer er zonnepanelen op worden geplaatst hoger.

Groendaken

Op bijna elk dak is een groendak mogelijk. Van lichtgewicht constructie tot daktuin met bloemenweide en bomen.

Dakisolatie

Energiebesparing, verduurzaming én het verbeteren van comfort binnen je gebouw start met (bij) isoleren van je dak.

aanvragen

De de dak-check

Met de duurzame dak-check meet en analyseer je je dak op cruciale criteria. Daarmee weet je zeker wat het startpunt van je dakplannen en/of verduurzaming wordt. Meer weten of de duurzame dak-check aanvragen? Vul onderstaand formulier in of bel 010-4168475.